Sistem Umpan Exterminex

Dengan sistem umpan Exterminex revolusioner terbaru kami, kami dapat membasmi serangan rayap yang menyerang premis anda dan menjengkelkan anda!

Berbanding dengan kaedah kawalan anai-anai konvensional, Exterminex adalah sesuai untuk persekitaran dengan kanak-kanak dan orang tua kerana tidak toksik dan selamat kepada alam sekitar.

Kelebihan umpan rayap Exterminex terperinci di bawah.

Spray Insecticide konvensional Sistem Bait Exterminex
Ubat Pergerakan atau degradasi kimia yang tidak dapat ditemui dari masa ke masa (pencemaran air, dll). Tidak toksik, rendah merosakkan dan mesra alam.
Cara Mengguna Jumlah besar termiticide digunakan di sekitar perimeter bangunan, disertai dengan penggerudian atau suntikan melalui dinding, beranda dan teras bersebelahan. Proses pemasangan yang mudah.
Pengesanan/ Pemusnahan Secara pasif, tidak dapat mengesan anai-anai secara komprehensif dan tepat pada masanya. Secara aktif, secara aktif menarik anai-anai untuk memasuki dan memberi makan umpan anai-anai yang baru diperbaiki.

Pencegahan

Pencegahan sentiasa lebih baik daripada mengubati. Dengan stesen umpan anai-ani Exterminex yang dipasang berhampiran dengan premis anda, anda baru saja mendapat pendekatan jangka panjang untuk mengawal anai-anai. Sebelum anai-anai memasuki rumah anda, mereka akan tertarik dengan stesen umpan.

Stesen umpan anai-anai Exterminex terbukti berkesan dan selamat, bersama dengan juruteknik kami yang berpengalaman untuk menjalankan pemantauan dan penyelenggaraan stesen yang betul, kami memastikan keluarga dan premis anda selamat dan bebas perosak.

Termite Control

pest-control-johor-bahru-termite-extermination

新山 白蚁专家

pest-control-johor-bahru-termite-extermination

Anai Anai

pest-control-johor-bahru-termite-extermination

To provide the best services to our residential and commercial residents in Johor Bahru.

WhatsApp chat